Wijnliefhebbers/consumenten

Beste Wijnliefhebber,


Tijdens de Nacht van de Wijn hebben veel wijnlliefhebbers kennis gemaakt met THE TAPAS WINE COLLECTION.


Heb je jouw lokale supermarkt er al over geïnformeerd, en heb je ze aangestoken met jouw enthousiasme!


Jij bent als wijnliefhebbers onze ambassadeur, en dat belonen we graag. Neemt de supermarkt dankzij jouw inbreng inderdaad direct contact op met ons, dan ontvang jij een proefpakket van THE TAPAS WINE COLLECTION,


NIet alleen kun je vanaf dat moment THE TAPAS WINE COLLECTION bij jouw favoriete supermarkt kunt kopen. De Supermarkt die THE TAPAS WINE COLLECTION opneemt in het assortiment, maakt ook nog eens kans op een gratis een TAPAS & WINE - WORKSHOP! waarvoor ze 20 klanten mogen uitnodigen. En daar mag je natuurlijk ook bij zijn!


Dank je voor jouw enthousiasme namens THE TAPAS WINE COLLECTIONSalud

Emilio Saez van Eerd

0610142661


Win een proefpakket van THE TAPAS WINE COLLECTION


1   Vertel jouw supermarkt

“Tijdens de Nacht van de Wijn op 6 juli proefde ik enkele heerlijke wijnen van The Tapas Wine Collection, Perfect bij de borrel en tapas” of zoiets!

 

2    Vraag jouw supermarkt of ze de  tapas Wine Collection wijnen voor  je op willen nemen in het assortiment

 

3    Vul gegevens hieronder in en verstuur

 

De supermarkt die de wijn bestelt, maakt kans op een complete Wijn & Tapas workshop. En jij wint als #tapawinecollectionfan een Proefpakket van de Tapas Wine Collection

 


Bedankt voor het delen van de gegevens van jouw supermarkt

Zodra ze The Tapas Wine Collection aan het assortiment hebben toegevoegd informeren we je en staat er een proefpakket voor je klaar!


Uitsluitend voor supermarktondernemers

Als voormalig category manager wijnen van een grote retailer zie ik dat de consument/wijnliefhebber zich in een snel tempo ontwikkelt, terwijl de wijnafdeling in de supermarkten eigenlijk een beetje “stil blijft staan”. Ik geloof dat je als supermarkt je plek als lokale wijnspecialist zelf moet claimen. 


Wil je dat jouw klanten blij worden van jouw wijnafdeling, dan moet je meer doen om van iedere startende wijnliefhebber in jouw winkel een wijnambassadeur en wijnfan te maken!


Deze klanten zijn op zoek naar beleving en inspiratie, een soms een beetje kennis. Het liefst willen willen ze ook wijn proeven, wat natuurlijk lastig is maar niet onmogelijk voor een supermarkt om te organiseren. Laat zien dat je er alles aan wilt doen om de keuze van wijn voor de klant gemakkelijk en inspirerend te maken.


The Tapas Wine Collection is een compleet concept dat de wijn- en foodliefhebber inspireert. Het is een wijn met een eenvoudige boodschap. Het lost een probleem op, namelijk, wat drink ik bij de borrel, bij de tapas?


The Tapas Wine Collection ook in jouw winkel?


Neem contact op voor meer informatie

over inkoopprijzen en verkoopprijzen


emilio@retailwijn.nl

0610142661