The Tapas Wine Collection op de Nacht van de Wijn
09 juli 2019 in supermarktwijn , wijn , tapas

Van 6 op 7 juli vond de eerste Nacht van de Wijn plaats. Een evenement waar meer dan 600 wijnlliefhebbers uit heel Nederland op af zijn gekomen. Voor The Tapas Wine Collection de plek bij uitstek om zich voor te stellen aan het publiek.


De wijnliefhebber kan iedereen zijn. Maar opvallend veel jongere wijnliefhebbers proefden de 150 wijnen, en vonden vooral beleving en inspiratie, een soms een beetje kennis. De Spaanse hoek was ingevuld met de verdejo-bar en de tempranillo-bar van The Tapas Wine Collection en de Iberico ham van de maestro cortador Herman van Teylingen.


The Tapas Wine Collection is een wijn-concept dat de wijn- en foodliefhebber inspireert. Het is een wijn met een eenvoudige boodschap. Het geeft antwoord op een vraag, : "Wat drink ik bij de borrel, bij de tapas?" The Tapas Wine Collection helpt wijn- en tapaliefhebbers om tapas beter te leren begrijpen. Op thetapawinecollection.com staat veel informatie over de wijnen maar ook over hoe je tapas maakt, youtube-video's zoals What are Tapas? van James Blick en als je op zoek bent naar de beste tapasbarretjes van de belangrijkste steden in Spanje. Kortom een wijn met veel meer dan een mooi etiket.


Supermarkten

Het doel van The Tapas Wine Collection is de wijnliefhebber met deze simpele boodschap te bereiken via het supermarktkanaal. Binnenkort zullen de eerste winkels starten met de verkoop van The Tapas Wine Collection.


Influencers

Wil je als wijnliefhebber de wijnen van The Tapas Wine Collection zelf graag bij jouw supermarkt kopen? Vraag dan of ze de wijn voor je opnemen in het assortiment. De eerste 25 supermarkten die zich bij Retailwijn melden voor een bestelling, makten automatisch kans op een Tapas Wine Workshop voor klanten en medewerkers.The Tapas Wine Collection brengt de tapa-cultuur dichterbij

Voor meer informatie


0610142661

emilio@retailwijn.nlTerug naar overzicht